luni, 23 iunie 2014

Olanda vs Chile


Astazi in debutul ciocnirilor din ultima etapa a grupelor de calificare in optimile Cupei Mondiale pe pe Arena Corinthians din Sao Paulo se vor duela Olanda vs Chile, liderele grupei B cu cate 6 pucte si despartite de 1 punct la golaveraj. Pornind de la faptul ca au obtinut deja calificarea ce ar induce catre o intalnire fara accente prea agresive legate de motivatii stringente, lucrurile nu stau chiar asa caci deja sunt programati adversarii pe care ii vor intani in optimi si in situatia lor pare cel mai complicat. Primul loc pe care il ocupa olandezii momentan evita pe cei care macar teoretic reprezinta cei mai dificili adversari, socotiti prin prisma imprejurarilor, Brazilia gazdele competitiei, dar evident nu doar pe acest considerent.

In situatia cand chilienii nu mai au oricum nimic de pierdut si avand impotriva olandezilor 2 din cele 3 optiuni in dezavantaj, nu le ramane decat sa incerce sa dea lovitura astazi avand la dispozitie formula de echipa cu care au reusit performantele anterioare fata de olandezi ce pornesc cu u handicap ofensiv de subliniat, Van Persie este suspendat. Oricum Van Gaal nu va neglija acest aspect aducand in prima linie in rand cu Robben (Bayern Munchen), in incercarea de a suplini "deficitul" pe Huntelaar (Schalke) si Depay (PSV). De asemeni revine la formula cu 4 fundasi dupa accidentarea lui Martins Indi (Feyenoord) aducand forte proaspete pe langa Vlaar (Aston Villa) si De Vrij (Feyenoord) pe colegul acestuia de echipa Janmaat si Blind (Ajax).
Chilienii au dovedit deja ca nimic nu le-ar putea sta impotriva si cu moralul la maxim dupa surprinzatoarea victorie cu Spaniolii vor incerca, acum "obligati" si de imprejurari, sa repete performanta astazi ca singura sansa sa scape de "pericolul major" ce-i pandeste in optimi. E insa dificl de crezut ca olandezii, asa cum sugereaza fortele pregatite, se vor limita sa traga de remiza salvatoare sperand sa nu primeasca gol pana la final. Pe acest fond ce induce catre o lupta fara compromisuri pentru toate punctele puse in joc, cel mai probabil ca golurile nu vor lipsi.

PredictieOver 3@2.34  Pinnacle  8/10

Scor:  2-0  (8)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu