sâmbătă, 21 iunie 2014

Una pe zi... (6)


Cea mai halucinanta teorie pe care am auzit-o vehiculata deja binisor pe internet fata de aceasta editie ar fi ca la euroepene astea groase li se rupe de Cupa Mondiala si astfel se explica evolutia lor in sictir. Prima reactie a fost sa demontez iar lustra de nervi ca n-am fost eu atat de inteligent ca sa fiu primul cu ea in gura... cu teoria nebunaticilor... :mrg:

Dar si motivele sunt de-a dreptul fabuloase, ca astia sunt deja facuti ca oricum au mai luat Cupa Mondiala si-n consecinta se pisa pe ea, curge banetul pe ei de au ajuns sa se stearga la cur cu banknote de 1.000 de euro si au venit acolo doar asa sa mai schimbe partenerele sexuale cu alea din alte rase, sa vada jungla live si sa se pozeze cu leopardul si sa cumpere cadouri la familie, cate un bibelou de pus pe televizor, mai o maimuta impaiata, un pui de boa si albume pentru poze in care apar ei in meciurile jucate... Tataie ce faceai tu aici in chiloti de sport in vazul lumii?... Pai jucam fotbal puiule la Cupa Mondiala... Si ai castigat-o... A nu ca atunci aveam alte treburi, am facut-o pe ma'ta cu o brazilianca tare care mi-a dat si sifilis ca amintire, ca disparusera toate borfele din Europa si imi vajaiau hormonii in urechi si am profitat ca mergeam pe banii federatiei ca sa nu umblu la casa de bani pe care nici nu mai pot s-o deschid ca e plina ochi si s-a blocat usa...:mrg:

Dl. Del Bosche ati dori sa redeveniti campion mondial cu Spania?... Hai sictir, ce dracu sa mai fac cu ea ca am deja oala de noapte... Mai nene cand aberezi macar se pot cauta niste motive mai plauzuibile gen si spaniolii si englezii au cele mai "stresante" campionate, atat ca durata cat si ca nivel competitiv care "consuma" un jucator atat fizic cat si psihic mai abitir ca pe aia de la Damila Maciuca de exemplu la care mai exista la promotie si tot felul de participari in paralel prin Champions League unde datorita faptului ca sunt bastani in domeniu joaca si de le sar capacele si p-acolo inclusiv pana in finala, adica inca juma de an fata de d'alde Steaua. Ca se poate considera ca sunt un pic "uzati" mai ales astia mai purii care nu mai sunt atat de prompti nici cand trebuie s-o bage, dar nu intre buturi ci intre bulane si in mod cert ca nu joaca cu fete d-astea cu care ti-ar fi frica sa urci in lift, care ar face minuni chiar si in cazul pensionarilor, care nu au jucat fotbal... :mrg:

La Anglia un motiv mult mai plauzibil daca tot zgarmam dupa ele, cu italienii s-a intamplat ca n-au jucat cu Sageata Navodari, cu Uruguai i-a batut unul Suarez, cine dracu este p-afaristu asta? Aoleo golgheterul din Premier League care are dublu la goluri fata de baiatul ala cum se numeste, Rooney si-l scuipa in cap chiar si pe colegul Sturridge de la Liverpool de la 10 goluri avans, al 2-lea in ierarhia britanica. Iar spaniolii au preferat sa se faca de un cacat planetar cu olandezii pentru ca nu sunt interesati de trofeu si ambele neinteresate au venit pe un fond de inmormantare la moral dupa ce au luat-o in buba din start, mai ales "toreadorii". Sportul indiferent de competitie este dominat de psihic, ala face minuni in multe momente dar produce si "tragedii" incredibile. Orice competitie nu poate fi castigata decat de unii, restul indiferent cat de tari ar fi se pierd pe parcurs dar a aduce astfel de "sacrilegii logice" ca explicatii doar ca sa le gasesti circumstante atenuante ca au fost muci?

Cine dracu n-ar vrea sa devina campion mondial, sa ramana in istorie cu atat mai mult daca a repetat performanta. Adica sa intelegem ca este o conspiratie a europenelor sa se faca ca joaca doar ca sa lase la astialatii trofeul suprem pe tava, de parca asta ar insemna rusinea mondiala. Probabil ca da ca prea se lega, iata deja s-au interesat de bilete de avion si italienii, alti fosti campioni mondiali carora le vine sa si vomite numai gandindu-se la trofeu. Cine i-a batut pe macaronari, Costa Rica, cine este Costa Rica, pai aia care i-a batut si pe Uruguai, cine este Uruguai, pai aia care i-au strivit pe englezi... rezulta ca Italia si Anglia nu sunt interesate de trofeu? Pai si italienii de ce dracu i-au mai batut pe englezi de se tavaleau pe jos de ziceai ca a dat strechea in dansii de bucurie? Mai nene lasati etnobotanicele, poate mai degraba ca Costa Rica parcurge niste momente astrale ca tot ziceam de psihic. De ce trebuie sa gandim impotriva naturii?

Daca castig 1 milion de euro pe luna in nici un caz n-o sa cheltui 200 ca sa fac economie si vin cu tramvaiul la stadion si manac la cantina clubului. Pai numai "pigmeii" astia de pe la noi, asta prin comparatie desigur, se rup in figuri cu luxul de zici ca sunt emiri care fac pipi petrol, inchiriaza insule cand pleaca cu prietenele... sotiilor prin concedii si asculta la terase de lux manele. Pai si astialalti ce dracu sunt, nu tot oameni? Pai castiga un milion si cheltuie 2. Bine acum nu traiesc de la luna la luna de se imprumuta de la femeia de serviciu a clubului pentru tigari, dar foarte multi dintre ei asa cum ii castiga tot asa se si caca pe ei sau cel putin pe majoritatea. Ati auzit pe cineva, ma refer la oameni vii, ca au refuzat sa faca ceva ce le este la indemana, normal cu ceva efort, pentru o caciula de bani pe motiv ca nu-i mai trebuie? Adica n-ar fi logic ca daca preferi sa te distrezi si te sufoca banii, cum am mai auzit pe cineva, pai de ce dracu te mai chinui sa joci fratioare, numai ca sa te faci de cacat?

Adica te apuca criza de distractie ca te dau banii afara din casa exact la Cupa Mondiala. Daca ar fi lunara hai mai pui botul, lasa-o dracu nene pe asta din iunie ca punem capra acum niste bagaboante ca am ginit eu niste bunaciuni si o castigam pe aia din iulie si ne-am scos. O data la 4 ani nu poti sa te abtii o luna jumate de poate cineva sa vina cu astfel de motive stupefiante? De ce dracu mai joaca tocmai privandu-se de o viata de placeri de care nu duc oricum lipsa, ca performanta cere sacrifcii. Tocmai sa bage acolo in cont ca sa-si intretina luxul. La astfel de opinii prefer sa plec in sufragerie ca sa ma dau huta cu şufa de gat numai sa nu mai aud astfel de prapastii incomensurabile... :mrg:

Francezii sa inteleg ca sunt in greva japoneza fata de acest "proiect european", bine dar astia sunt vai de capul lor, au copii de crescut, credite la banci si trebuie sa puna osul ca altfel ii evacueaza creditorii din palatele in care locuiesc si ajung sa doarma cu maidanezii in parcuri. La astia nu functioneaza, au draci pe ei? Da nene europenii nu e interesati, bine in afara de francezi, olandezi, germani... ai dracu de nehaliti ca nu le mai ajunge. Pai sa ne scoatem palariile in fata spaniolilor si englezilor si probabil italienilor, ce tarie de caracter ce fair-play sa te dai laoparte fratilii meu ca sa lasi partenerului gloaria, lacrimile m-au inundat pana la genunchi. Normal ca pe parcurs o sa mai apara si alti frustrati care o sa anunte ca nu-i intereseaza trofeul, cel mai probabil cand vor fi eliminati, ca asa cum spuneam nu toti vor putea sa castige. Bine eu am inteles ca datorita unei erori a naturii desi am doua creiere, dar amandoua mici, dar sa ai totusi 2 inegale din care unul e mare si sa poti sustine astfel de teorii de fite... bine ei puteau sa castige si sculati din somn jucand in pijamale dar n-au vrut, incredibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu