marți, 24 iunie 2014

Grecia vs Coasta de Fildes


In grupa C dominata de Columbia cu 6 puncte batalia finala pentru locul secund se va dispua practic intre Grecia vs Coasta de Fildes ce se vor intani astazi la Fortaleza. Grecii veniti in Brazilia cu aura de defensivi ca specialitate bazandu-si victoriile pe iesirile pe contre au fost "contrazisi" in aparare de columbieni ce i-au spuberat cu 3-0 dar n-au demonstrat mai nimic nici in ofensiva 0-0 in duelul cu japonezii alrgandu-se cu 1 punct. Ivorienii au reusit sa intoarca 0-1 cu aceeasi japonezi culegand cu 2-1 cele 3 puncte la activ pierzand la limita 2-1 cu liderii grupei.

Elenii sunt astazi nevoiti sa atace si sa inscrie ca singura sansa pentru o eventuala calificare, o situatie destul de dificila si prin prisma absentei coordonatorului de joc Katsouranis (PAOK) dar si a evolutiei sterse a atacantului Mitroglou (Fulham) ce vine dupa un sezon in care a stat pe banca de rezerve londoneza, sperantele ofensive ale elenilor se cam rezuma acum la veteranul Gekas (Konyaspor) sustinut de pe extreme de Salpingidis (PAOK) si Samaras (Celtic). Si africanii au un suspendat la mijloc Zokora (Trabzonspor) dar au la dispozitie in frontul ofensiv "nume" precum Drogba (Galatasaray), Kalou (Lille), Bony (Swansea), Gervinho (Roma) sau Toure (Manchester City) care parte din ei si-au demonstrat deja apetenta pentru gol.
Pe fondul ofensiv pe care grecii vor fi nevoiti de imprejurari sa-l adopte ar fi de asteptat ca africanii sa profite de oportunatile ivite reactionand pe contraatac, situatie in care cu aportul foarte probabil al ambelor rivale pe tabela de marcaj, scorul va capata contur pana la final sper eu cu macar 3 reusite.

PredictieOver 2.5@2.08  Pinnacle  8/10

Predictie:  2@2.00  Bet365  8/10 

Scor:  2-1  (0.64)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu