joi, 26 iunie 2014

Algeria vs Rusia


Meciul de calificare de pe pozitia secunda a Grupa H va opune astazi la Curitiba nationalele Algeriei versus Rusia. Pornind de la ideea ca Belgia cu 6 puncte la activ, ce ocupa primul loc ar dori sa si-l conserve avand mari sanse impotriva Koreenilor pentru a evita, cel mai probabil Germania in optimi, raman in cursa algerienii cu 3 puncte si rusii cu 1 punct, situatie ce le confera primilor si avantajul remizei.

Obligati de imprejurari rusii nu mai au alternativa intr-o inclestare ce pentru ei, cel putin, inseamna "totul sau nimic" si cu impresia inca vie ca nu au demonstrat prin evolutia de pana acum capacitatea maxima ce o pot atinge ca talent, presupun ca vor incerca s-o atinga acum in al 12-lea ceas. Ca formula de start revine Kokorin in prim plan dar foarte probabil, in functie de situatie, cu autorul unicului gol al rusilor, Kerzhakov fie la inlocuire fie in paralel. De partea cealata algerienii au demonstrat ca au capacitate sa raspunda ofensiv atat cu belgienii dar mai ales cu koreeni si ma astept sa profite de oportunitatile create pe presupusa presiunea a rivalilor pentru a incerca la randul lor sa inscrie temperandu-le astfel elanul, pe cat probabil in aceeasi formula in care au aparut si pana acum cu Slimani varf de atac.
Pe acest fond de fronda a carei motivatie extrema este calificarea si avand cel putin o tabara ce va face eforturi maximale s-o obtina, un gol reusit ar pune paie pe foc si de aici pana la macar 3 nu mai este cale lunga.

PredictieOver 2.5@2.28  Pinnacle  8/10 

Scor:  1-1  (8)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu