sâmbătă, 28 iunie 2014

Brazilia vs Chile


Astazi Brazilia deschide seria ostilitatilor in optimile de finala mondiale in compania nationalei Chile intr-un duel ce va avea loc la Belo Horizonte. O veche rivalitate ce le desparte dar care ii promoveaza cu obstinenta pe cariocas vis-a-vis de rezultatele anterioare ce au ca ultime exemple preliminariile pentru Africa de Sud 2010 ce le-au data castig de cauza 0-3/4-2 dar si meciul din optimi din optimimile africane ce le-a apartinut cu 3-0.

Acum brazilienii care au avut ca singura ezitare 0-0 cu Mexic prezinta aceeasi formula de start de la deschidere in frontul ofensiv cu Hulk (Zenit) in linie cu Oscar (Chelsea) si Neymar (Barcelona) si Fred (Fluminense) varf de atac. Chilienii au produs o mare surpiza eliminand 2-0 Spania dar cel mai probabil pe un fond de moral la cote minime al spaniolilor dupa corectia umilitoare 5-1 administrata de olndezi, chiar si faptul ca sud-americanii n-au mai reusit sa continue sa surprinda si cu olandezii, ce i-au invins cu 2-0 vine oarecum in sprijinul teoriei fara insa a le nega performanta. Si ei revin la formula cu Vidal (Juventus) in sprijinul tademului ofensiv Vargas (Valencia) - Sanchez (Barcelona).
Un meci in care presupun ca brazilienii supermotivati sa depaseasca cu succes prima proba eliminatorie vor forta o victorie ce este absolut la indemana si avand si publicul partizan in imensa amjoritate ca suport moral, vor reusi un scor pe care-l preconizez la cel putin 2 goluri diferenta.

Predictie1 (AH - 1.5)@2.44  Pinnacle  8/10

Scor:  1-1  (8)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu