duminică, 16 februarie 2014

Sassuolo – Napoli


Duminica 16 februarie 2014 de la ora 16:00, Sassuolo va primi vizita celor de la Napoli pe stadionul Citta del Tricolore in cadrul rundei a 24-a din campionatul Italiei. Arbitrul acestei intalniri va fi italianul Giampaolo Calvarese care in acest sezon a mai condus-o la centru doar pe Napoli in victoria cu 2-1 de la Firenze. In turul acestui sezon, Napoli a obtinut doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, in meciul cu Sassuolo de pe teren propriu.  

In acest moment Sassuolo se afla pe locul 19 in Serie A cu 17 puncte. Forma este una foarte slaba, avand patru infrangeri la rand, ultima cu 1-0 in deplasare cu Inter Milano. In aceasta etapa antrenorul Alberto Malesani nu poate conta pe Terranova, Acerbi, Alexe, Masucci, Magnanelli, Manfredini si Biondini care sunt accidentati, dar nici pe Aleandro Rosi care e suspendat.

Napoli a obtinut in aceasta saptamana calificarea in finala Cupei Italiei dupa ce a invins pe teren propriu cu 3-0 pe AS Roma in returul semifinalei. In campionat, echipa napoletana se afla pe locul 3 cu 47 de puncte, iar potrivit unor stiri si pariuri Liga Campionilor de la bet365, aceasta pozitie duce doar in play-off si nu direct in faza grupelor. Asa ca Napoli nu isi mai permite pasi gresiti, iar acest lucru s-a vazut saptamana trecuta cand a invins acasa cu 3-1 pe AC Milan. In deplasarea din etapa a 24-a, antrenorul Rafael Benitez nu-i are la dispozitie pe suspendatii Gokhan Inler, Jose Callejon si Jorginho, dar nici pe Camilo Zuniga si Giandomenico Mesto care sunt accidentati.

La bet365, Napoli este considerata favorita in aceasta etapa, avand o cota de 1,57 la victorie. Cele mai sigure ponturi la pariuri ar fi victorie Napoli si peste 2,5 goluri chiar daca lipsesc cativa jucatori importanti de la echipa napoletana. Totusi la echipa gazda sunt mult mai multi jucatori indisponibili.

Predictie: peste 2,5 goluri @ 1.70 la bet365

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu