duminică, 23 februarie 2014

Lille – Olympique Lyon


Duminica 23 februarie 2014 de la ora 22:00, Lille va primi vizita celor de la Olympique Lyon pe stadionul Pierre-Mauroy in cadrul rundei a 26-a din campionatul Frantei. Arbitrul acestei intalniri va fi Benoit Millot care le-a mai condus pe fiecare de cate trei ori in acest sezon, dar trei meciuri au avut loc in cupe.  

In acest moment Lille se afla pe locul 3 in Ligue 1 cu 45 de puncte dupa 25 de etape. In ultima etapa a obtinut doar un punct in deplasare cu Evian Thonon Gaillard, dar si golul egalizator a fost marcat de Lille abia in minutul 93. In aceasta etapa antrenorul Rene Girard nu se poate baza pe Franck Beria si Marvin Martin care sunt accidentati, dar au fost recuperati Djibril Sidibe si Papa Souare.

Olympique Lyon a evoluat in aceasta saptamana in Europa League in deplasare la Chernomorets Odessa si a obtinut doar o remiza alba. Returul cu echipa ucrainiana va avea loc saptamana viitoare in Franta. In campionat Olympique Lyon a invins in etapa precedenta cu 3-1 pe teren propriu pe Ajaccio, dar ocupa doar pozitia a 6-a cu 40 de puncte. In deplasarea de la Lille, antrenorul Remi Garde nu-i are la dispozitie pe accidentatii Yoann Gourcuff, Yacine Benzia si Mouhamadou Dabo, dar nici pe Milan Bisevac care este suspendat.

Potrivit celor mai bune cote pariuri fotbal favorita acestei intalniri este Lille care are o cota de 2,05 la victorie la bet365. Este normal sa fie asa daca tinem cont de pozitiile celor doua din clasament, dar si de faptul ca in ultimele cinci meciuri directe de la Lille echipa gazda s-a impus de trei ori, iar celelalte doua partide s-au incheiat la egalitate.

Predictie: 1 solist @ 2.05 la bet365

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu