sâmbătă, 8 februarie 2014

BC Timişoara – BC Mureş


Sâmbătă 8 februarie 2014 de la ora 17:15, BC Timişoara primeşte vizita celor de la BC Mureş în sala Constantin Jude în cadrul rundei a 17-a a Ligii Naţionale de baschet masculin. Partida va fi arbitrată de Alexandru Olaru, Ciprian Stoica şi Cosmin Prişcă. În ultimii trei ani, între BC Mureş şi BC Timişoara au fost următoarele rezultate meciuri: trei victorii pentru timişoreni din care două pe teren propriu, iar echipa din Târgu Mureş s-a impus de trei ori acasă şi de două ori în deplasare.

După 16 etape, BC Timişoara se află pe locul 9 în Liga Naţională cu 24 de puncte. În sezonul precedent a evoluat mult mai bine, dar speră ca şi acum să prindă play-off-ul. În 2014 a jucat bine, obţinând două victorii, iar în ultima etapă a pierdut în deplasare cu CSU Ploieşti, scor 84-82 după prelungiri. Cel mai important jucător de la echipa timişoreană în acest sezon a fost Zlatko Jovanovic care are o medie pe meci de 17,7 puncte, dar şi 5,5 pase decisive. În ultima perioadă o formă bună a aratat Nikola Gacesa. În această etapă, antrenorul Dragan Petricevic nu se poate baza pe Vladimir Panic şi Nikola Vasojevic care sunt accidentaţi.      

BC Mureş a început anul cu trei victorii, însă în ultimele două etape a pierdut în deplasare cu Atlassib Sibiu şi pe teren propriu cu BCM Piteşti. Astfel după 16 etape echipa mureşeană ocupa locul 5 cu 27 de puncte. Cel mai eficient jucător de la Târgu Mureş este Goran Martinic care are medii de 18,7 puncte şi 5,4 pase decisive. Antrenorul Srecko Sekulovic nu are probleme de lot.

La această partidă, cele mai bune promotii baschet vor fi la bet365.com, iar echipa timişoreană are prima şansă la victorie dacă ţinem cont de faptul că evoluează pe teren propriu, dar şi că oaspeţii nu traversează cea mai bună perioadă.       
             

Predictie: 1 @ 1,70 bet365

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu