marți, 2 decembrie 2014

Demisie bomba...


Dl Iohannis a anuntat ca-si da demisia... Aoleooo, stati asa stimati opozanti "rosii" ai drumului tarisoarei spre prosperitate si valorile democratiei autentice, nu va repeziti sa inchiriati carciumile din cartier sa incepeti fiesta, ca omul are un singur cord si chiar si o bucurie exploziva poate sa-i produca o frana irecuperabila si dupa procedura de resuscitare. "Viata nu are buton de rewind" si daca tot ajungi la capatul ei chiar si fericit, macar sa nu faci o confuzie.

Bine, este valabil si pentru viceversa ai caror ochi s-au inundat instantaneu de lacrimi, adica cum mai neneica am suferit degeaba in frig si ploaie tinandu-i si pe amaratii aia de jandarmi cu noi, in pericol sa faca bronsita, sa raceasca in gat?

Putina pacienta nu strica ca nu mai dau turcii, Dl Iohannis isi da demisia... din functia de primar al Sibiului. Ufff ce usurare! Am pus mana pe telefon si am rezervat localul "La geamuri multe"... nu ca ar avea cine stie ce vitrine dar cei de acolo, obligati de imprejurari, le schimba des... :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu