vineri, 25 iulie 2014

Vestsjaelland vs Odense


Etapa a 2-a din prima liga daneza opune astazu pe Harboe Arena din Slagelse localnicilor Vestsjaelland pe cei de la Odense. Doua rivale ce au avut un debut in berna in actualul sezon cu gazdele ramase in intentie cu supravietuirea pe prima scena ca obiectiv, invinse 3-2 in ultimile minute la Nordsjaelland dupa ce conduceau cu 2-0 in timp ce oaspetii au cedat neateptat 2-1 cu promovatii Hobro continund evolutia inconstanta din editia trecuta cand au migrat din zona performanta spre subsolul retrogradant si ramasi in final in pluton in jumatatea inferioara a ierarhiei.

Vestsjaelland au pierdut un atacant Nielsen cedat chiar rivalilor de azi astfel ca sarcinile ofensive au ramas in principal in contul tandemului ofensiv Festersen - Sorensen in sprijinul carora vor fi Hende si veteranii Nymann si Madsen. Si Odense au cedat 2 atacanti, golgheterul editiei trecute Abdellaoue la Aalesund si Kadrii ajuns la Copenhaga "rotunjindu"-si efectivul inclusiv de la adversari cu amintitul Nilsen ce impreuna cu Falk si Larsen constituie nucleul ofensiv al gruparii.
Un duel pe un fond revansard al ambelor combatante, dupa ratarea startului, ce va aprinde lupta in iarba si in goana dupa punctele puse in joc, cel mai probabil ca golurile nu vor lipsi din meniu ducand scorul la limita clasica de over.

PredictieOver 2.5@2.15  Ladbrokers  8/10

Scor:  3-1  (9.20)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu