sâmbătă, 26 iulie 2014

Aalborg vs Midtjylland


In etapa a 2-a din Superliga daneza pe Nordjyske Arena, fieful localnicilor Aalborg s-au deplasat cei de la Midtjylland pentru un duel intre campionii en-titre si cei care au ocupat fotoliul de onoare o buna parte din sezonul trecut cedand spre final titlul rivalilor, reveniti pe lista de onoare dupa 6 ani. Start inegal in noua editie cu gazdele ramase egale 0-0 la SonderjyskE in timp ce oaspetii au pornit in tromba cu o victorie fara drept de apel 3-1 cu Brondby, instalndu-se deja in fruntea ierarhiei.

Probabil ca este explicabil startul mai greoi al campionilor dupa ce l-au cedat pe golgheterul Kusk la olandezii Twente incercand sa compenseze handicapul cu fostul golgheter al gruparii Helenius care a revenit dupa un sezon de la Aston Villa unde n-a reusit sa se afirme frecand banca de rezerve, acum in completare la nucleul ofensiv ramas pe pozitii cu Spalvis, Jacobsen si Jonsson. Midtjylland au ramas cam pe aceleasi coordonate de performanta pastrand im mare formula de echipa cu nuclul ofensiv Rasmussen, Igboun, Andersson si Sisto.
Ar fi de asteptat ca Aalborg sa incerce sa iasa din "letargie" confirmandu-si pozitia castigata pentru a nu pierde chiar din debut contactul cu zona performanta dar vor avea impotriva niste adversari veniti pe un fond revansard ce vor profita de ocaziile ivite pe contraatac, astfel ca cel mai probabil, golurile nu vor intarzia sa apara.

PredictieOver 3@2.52  Pinncale  8/10 

Scor:  2-0  (8)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu