sâmbătă, 5 iulie 2014

Olanda vs Costa Rica


Ultima semifinalista se va decide pe Itaipava Arena Fonte Nova din Salvador in infruntarea dintre Olanda vs Costa Rica. Olandezii au demonstrat forta ofensiva de subliniat reusind un parcurs fara greseala pana in acest moment si totusi s-au confruntat in optimi cu o situatie destul de tensionata reusind calificarea cu un gol venit in minutul 88 impotriva mexicanilor, urmat in prelungiri de un penalty obtinut in minutul 90+4. Americanii au reusit insa un record de invidiat in defensiva incasand un singur gol din penalty in timpul regulamentar de joc avand rivali de prima mana precum Uruguai, Anglia si Italia dar dovedint ca stiu sa foloseasca arma contraatacului inscriind golurile victoriilor ce i-au calificat in premiera la acest nivel.

Probleme in ambele tabere, olandezii fara mijlocasul defensiv De Jong in locul caruia se pare ca va aparea Blind incadrat de pe extreme de Kuyt si Wijnaldum iar in frontul ofensiv tandemul Robben - Van Persie avandu-l pe Sneijder in plan secund in timp ce costaricanii il au suspedat pe fundasul Duarte astfel ca linia aglumerata de 5 aparatori va fi completata cu Acosta iar la inchidere cu Tejeda si Borges, incursiunile pe contraatac fiind, in principal, in sarcina varfului Campbell sprijinit de Bolanos si Ruiz.
Europenii vor incerca probabil sa obtina avanatj din timp pentru a evita situatia stresanta prin care au trecut in optimi in timp ce americanii se vor baza pe imenetrabilitatea redutei defensive actionand pe contre pentru a icerca sa puncteze la randul lor. Ramane de vazut daca costaricanii nu vor fi coplesiti de tensiunea competionala odata ajunsi la acest nivel, daca rezista e foarte probabil ca scorul sa nu fie unul care sa-i dezavantajeze major ca diferenta.

Predictie 2 (AH +1)@1.99  Ladbrokes  8/10

Scor:  0-0  (7.92)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu