sâmbătă, 5 iulie 2014

Argentina vs Belgia


Dupa ce marea rivala din spatiul sud-american, Brazilia s-a calificat in semifinale, Argentina intra in focuri pe pe Estadio Nacional de Brasilia avand ca partenera Belgia. Si n-a fost departe sa le copieze si calificarea din optimi reusind golul salvator cu 2 minute inainte de ultima sansa, loviturile de departajare. Si unde mai pui ca si belgienii au patit cam la fel impotriva americanilor pe care i-au razbit tot in prelungiri, un pic mai convingator totusi.
Calificare riscanta pe care macar argentinienii ce pornesc cu statutul teoretic de favoriti, subliniat si de cotele agentiilor, vor incerca sa-l evite. O eventuala victorie fara probleme, constituind un suport moral de subliniat in incercarile din ce in ce mai dificile ce urmeaza cu tinta directa, finala de pe Maracana. Si au la dispozitie resursele necesare printre cele mai performante Di Maria, Messi, Lavezzi, Higuain ce sunt anuntati in formula de start dar si "rezerve de lux".

Daca pentru sud-americani este o problema de orgoliu avand deja 2 trofee castigate, belgienii sunt doar la un pas de performanta maxima la cest nivel cand au mai reusit o calificare in semifinale ramand pe locul 4. Sansa lor sta in opinia mea, pentru a produce o mare surpiza astazi, sa incerce sa profite de oportunitatile ivite pe fondul de presiune ofensiva pe care rivalii vor incerca sa inscrie, la fel ca brazilienii ieri. Si ar fi si-n acest caz un suport de luat in seama Hazard, De Bruyne, Mirallas ramamand de vazut cu cine la start, Origi sau Lukaku. Si continunad cu simitudinile, presupun ca va fi un "deja vu" vis-a-vis de cum se vor desfasura "ostilitatile" in iarba si-n consecinta aceeasi concluzie, macar 3 goluri pe tabela de marcaj pana la final.

PredictieOver 2.5@2.33  Unibet  8/10 

Scor:  1-0  (8)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu