miercuri, 18 iunie 2014

Spania vs Chile

Probabil ca nu se mai indoieste nimeni cum va reactiona Spania in duelul de azi de pe Maracana din Rio de Janeiro impotriva nationalei Chile, dupa umilitorul 1-5 primit in debut cu olandezii si ajunsi ditamai campionii mondiali si europeni sa-si rupa ficatii acum sa castige primele puncte care sa le permita sa mai spere la optimi. In fata au niste baieti, chilienii, pe care presa de specialitate ii prezinta ca pe niste potentiale surprize ale acestei editii si au aratat ceva chiar daca doar cu australienii pana acum. Spaniolii cu un golaveraj de echipa la retrogradare nu au nici macar sansa unei remize care i-ar obliga ulterior sa-i spulbere pe "canguri" cu un scor astronomic de minim vreo 7-0, care pana la urma e posibil dar daca olandezii, obositi si ei saracii de atata efort si dupa ce isi iau portia si de la australieni, raman la pace cu chilienii, adio daga Nelo.

Oricum niste ipoteze fanteziste in situatia cand Spania nu concepe astazi altceva decat victoria si are toate atuurile sa aiba pretentii justificate mai improbabil ramane doar daca "tradatorul" Costa, in varianta braziliana, va fi in teren pentru inca 2 reprize de fluieraturi cand nici n-a fost prea convingator in debut, astfel ca Fabregas ar putea defila intre Iniesta si Silva. De partea cealalta chilienii ar fi de asteptat sa-si consolideze in limita posibilitatilor reduta pastrandu-i mai in afara pe Vidal, Sanchez si Vargas care sa incerce pe contraatac sa stinga lumina in Spania.
Un scenariu cat de cat de inchipuit, cu ibericii navala peste bietii chilieni care se vor strange ca puii pe langa "closca" Bravo dintre buturi dar asta pana in momentul in care pica golul spaniol, ce n-ar fi chiar surprinzator vis-a-vis de imprejurari, dupa care cum devine inutil sa aperi o "infrangere" se vor mai rasfira si ei spre "dusmani". Ar mai fi si varianta in care chilienii, tocmai pe presiune rivalilor, o scapa ei primii in aţele spaniole dar aici las pe fiecare sa fie purtat de imaginatie asupra evolutiei ulterioare a conflictului. Cam din orice unghi am privi presupun ca nu va fi un meci la care sa te plictisesti si mai ales lipsit de "obiect", golurile.

PredictieOver 3@2.01  Pinnacle  8/10

Scor:  0-2  (8)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu