luni, 16 iunie 2014

Germania vs Portugalia


Astazi pe Itaipava Arena Fonte Nova din Salvador intra pe scena braziliana alte 2 europene Germania vs Portugalia in uvertura primei etape a Grupei F, acolo unde armada spaniola a fost spulberata de taifunul olandez. Doua rivale ce nu prea sufera comparatie daca pornim de la cele 3 titluri mondiale ale germanilor fata de maximul de performanta atins recent de portughezi ca fiind infrangerea 1-3 cu germanii in finala mica din 2006, dar si recent vis-a-vis de calificarile in preliminariile europene unde germanii au iesit aproape neatinsi cu o singura remiza pe langa 9 victorii si o caciula de 36 de goluri marcate si oferindule portugheziilor si adversarii din playoff, Suedia, ca lusitanii atat au fost in stare sa iasa secunzii rusilor dara s-au scos cu nordicii la baraj cu o dubla 1-0/2-3 prin care au dovedit ca atunci cand e groasa exista resurse.

Problema arzatoare care se discuta in Portugalia acum n-ar fi bugetul sau somajul ci genunchiul lui Ronaldo, care l-a scos acum cateva zile de la antrenamente. Se pare ca nu e chiar in pioneze dar e posibil ca Nani... nu sa faca el nani ci sa apara Nani (Manchester United) in formula de start si probabil ca Ronaldo sa fie menajat si eventual sa intre mai spre final sa le bage mortul in casa germanilor, daca situatia o cere.
Oricum portughezii au aratat ceva vana si-n meciurile de pregatire unde au inscris de s-au saturat dar germanii nu sunt nici Camerun si nici Irlanda dar pana si ei stiu sa ia goluri chiar cu aceeiasi Camerun. Fiind insa niste meciuri de pregatire nu sunt niste criterii chiar irefutabile deci sa ramanaem rezervati. Una peste alta insa va fi un duel al orgoliilor, ranite in cazul lusitanilor dominati nitel de adversari per total si revenind la Spania, am vazut la Olanda unde pot duce frustrarile. Dificil de crezut ca va fi chiar la fel ca nici portughezii nu sunt olandezi dar cel mai probabil ca macar niste goluri vor reusi sa-si inscrie, macar 3 ca sa nu raman falit vis-a-vis de optiunea aleasa.

PredictieOver 3@2.34  Pinnacle  8/10

Scor:  4-0  (10.72)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu