vineri, 13 iunie 2014

Mexic vs Camerun


Al 2-lea meci din Grupa A, dupa cel din deschidere ce a opus nationalei gazdelor reprezentativa Croatiei, are ca protagoniste pe Arena das Dunas din Natal perechea Mexic vs Camerun. Mexicani s-au calificat de pe locul 4 din playofful Grupei Americane castigand barajul intercontinental 5-1/2-4 cu Noua Zeelanda in timp ce camerunezii au depasit in runda finala 0-0/4-1 Tunisia in periliminariile africane.
"Verzii" au 14 antecedente la acest nivel cu prezente consecutive la ultimile 5 editii si 2 sferturi de finala jucate cand au fost gazde pierzand in 1970 invinsi 4-1 de Italia si in 1986 cand au pierdut la penalty cu Germania. "Leii" au mai fost si ei de 7 ori prezenti in turneele finale cu ultima prezenta in Africa de Sud in 2010 cand n-au trecut de grupe dar si ei eliminati in sferturi 3-2 in prelungiri de Anglia in 1990 cand gazda a fost Italia.

Avand ca ipotetici castigatori ai grupei pe brazilieni, le-ar mai ramane celor 3 contracandidate locul secund pentru o eventuala calificare, ceea ce va transforma duelurile directe in lupte fara menajamente pentru victorie, ca singura sursa mai la indemana de a acumula punctaj. Cel mai probabil ca si partida in cauza va avea motivatii stringente pentru punctele puse in joc in ambele tabere si cum resursele ofensive sunt promitatoare ca si performante, la mexicani Hernandez (Manchester United), Dos Santos (Villarreal) si Peralta (Santos Laguna) cu 10 reusite in calificari versus Choupo-Moting (Mainz), Webo (Fenerbahce), Eto'o (Chelsea) la camerunezi, cel mai probabil ca golurile nu vor lipsi, cel putin 2 cu retunare de miza in caz de "avarie", fiind o optiune ce n-ar trebui ratata mai ales vis-a-vis de cota afisata.

PredictieOver 2@2.05  Pinnacle  8/10 

Scor:  1-0  (8)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu