joi, 12 iunie 2014

Brazilia vs Croatia


In aceasta noapte Arena Corinthians din Sao Paulo se deschide "cutia Pandorei" Turneului Final al Cupei Mondiale, avand impotriva Brazilia vs Croatia. A 2-a intalnire la acest nivel dintre cele doua parti beligerante, prima tot in grupele de calificare dar la editia din 2006 din Germania, cu un deznodamant favorabil sud-americanilor cu 1-0. Deja mi-am taiat craca de sub picioare inca din start fata de ce vreu sa sustin acum, ca ar fi un meci cu goluri mai abitir ca prima data.
Atunci a fost atunci cu o Brazilie mai "stravezie" ce s-a pierdut in Sferturile de finala, acum e acum cand par nitel mai talentati dar in primul rand mai motivati s-o faca pe treaba tinand cont ca totusi competitia se joaca la ei si acum vreo 64 de ani, adica prima data cand au fost iar gazde au patit-o urat chiar in finala 2-1 cu Uruguai la ei in "templu", pe Maracana de s-a lasat cu doliu.

Acum, selectionerul Felipe Scolari are la dispozitie baieti bazati pe care nu-i mai insir acum caci probabil ii stie toata lumea interesata si-i poate combina cum vrea muschii lui ca nu are "suparari" legate de lipsuri la inventar. Ce ar fi mai important de subliniat, ca la croati exista o gaura in frontul ofensiv destul de adanca ca semnificatie fiind vorba de suspendatul Mandzukic (Bayern Munchen), cel mai tare goleador de la ei. Acum nu sunt chiar in situatia sa renunte ca nu mai au cu ce ca ar mai fi Olic (Wolfsburg) ca sa nu mai zic de Rakitic (Barcelona), ca deja s-a botezat catalan dupa ce s-a fortat nitel la Sevilla si au pus aia pupila pe el si au platit pretul corect.
Acum probabil ca brazilienii chiar daca nu or vrea sa isi rupa ficatii chiar din pornire nu cred ca or sa joace magarul la centrul terenului pana in minutul 90 si o sa inscrie in prelungiri ca e nitel risc in aceasta strategie si daca o ramane un Fred, Hulk sau Neymar care par abonati la formula de start, singuri cu portarul nu cred ca o sa incerce o scarita marca Grozav, pentru ca astia nu par iresponsabili.
Daca iese un gol nu mai exista alta soarta pentru croati decat sa incerce si ei si atunci apar alte oportunitati si pentru brazilieni. Dar daca cat se menajeaza astia si croatii o scapa printre buturi probabil ca incepe cutrmurul si nici nu mai stau sa-mi inchipui ce se va intampla, bine daca nu se petrece acest scenariu chiar cand arbitrul isi umfla foalele pentru ultima oara. Deci ori cum as da-o, pentru mine cel putin, nu intra in discutie un meci la care spectatorii, de plictiseala, sa se uite mai atent la plamanii fetelor de prin tribune pe care uita sa si-i acopere macar partial cand le apuca samba. Over 2.5 fara sa clipesc chiar daca nu este o optiune pentru care mi-as baga degetele in priza.

PredictieOver 2.5@2.12  Pinnacle  8/10

Scor:  3-1  (8.96)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu