duminică, 20 aprilie 2014

Kaiserslautern vs FSV Frankfurt


Astazi in cadrul etapei a 31-a din Bundeliga secunda pe Fritz-Walter Stadion localnicii Kaiserslautern primesc replica celor de la FSV Frankfurt. Doua rivale aflate spre polii opusi ai clasamentului motivate extrem sa-si atinga obiectivele pe acest final de sezon aflat acum la doar 4 etape distanta.
Gazdele inca cu sperante ca macar playofful promovarii nu va ramane o tinta intangibila si desi la o distanta de 5 puncte de obiectiv sunt incurajati de performantele recente traduse printr-o serie invincibila de 8 partide, in ultima obtinand o victorie "capitala" 3-2 in deplasare la St. Pauli, adversari directi in cursa pentru promovare. Exact reversul medaliei in tabara rivala, intrati intr-un picaj de 4 infrangeri consecutive ce i-au adus la 3 puncte distanta de playout, o marja de siguranta ce devina fragila pe fondul derivei parcurse ce pare sa se fi cronicizat.

Kaiserslautern se prezinta cu fundasul Orban suspendat dar cu moralul la maxim in fata unei incercari promitatoare pentru care au pregatit s-o finalizeze in profit tandemul Idrissou - Zoller, cei mai performanti atacanti ai gruparii in timp ce Frankfurt se prezinta fara pierderi recente dar cu handicapul unui trend descendent pe care vor face tot ce le sta in putinta sa-l parasesca mizand in special pe revenirea din "letargie" a perechii Leckie - Kapllani, cei mai prolifici "producatori" de puncte ai gruparii. O lupta ce prin prisma imprejurarilor induce spre o disputa fara menajamente si cel mai probabil cu goluri, avandu in prim planul ofensiv gazdele motivate extrem sa invinga.

PredictieOver 3@2.19  Pinnacle  8/10

Scor:  3-2  (19.52)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu