duminică, 20 aprilie 2014

Nurnberg vs Leverkusen


Astazi in etapa a 31-a din Bundesliga este programata pe Grundig-Stadion intalnirea Nurnberg vs Bayer Leverkusen. un duel "capital" pentru soarta celor doua combatante in aceasta editie tinand cont de pozitiile in ierarhie si faptul ca finalul de campionat le "pandeste" de la 4 etape distanta.
Gazdele retrogradate momentan de pe pozitia a 17-a la un punct distanta de playout sunt din ce in ce mai expuse sa ramana acolo prin prisma presatiilor recente insumand 8 etape cu o singura victorie 2-0 la Stuttgart intre 7 infrangeri iar acum cu agravante serioase legate de absente, lista ce incpe cu mijlocasul ofensiv Hlousek suspendat urmat de o alta pleiada de absenti medical ce afecteaza toate compartimentele printre care fundasii Chandler si Nilsson, un alt mijlocas Gebhart sau atacantul Ginczek ramanand de serviciu in ofensiva golgheterul Drmic sustinut de Feulner, Kiyotake si Pekhart.

Nici oaspetii nu sunt scutiti de neplaceri in incercarea de a alcatui echipa avand pierderi de subliniat in zona centrala prin absenta a 3 mijlocasi, unul defensiv Hegeler si 2 ofensivi Kruse si Sam. In ciuda problemelor intampinate mai recent cu o serie negativa de 6 etape la care se adauga si eliminarea din Champions League dupa o umilitaoare infrangere 4-0 incasata acasa de la Paris SG, noul antrenor Sascha Lewandowski a reusit sa redreseze deriva reusind ca in ultimile 4 etape sa mai incaseze o singura infrangere 2-1 la Hamburg pe langa o remiza si 2 victorii ce lipseau din palmares de vreo 2 luni. Acum reveniti de pe locul 5 la doar 2 puncte de playofful Champions League vin motivati extrem sa profite de situatia dificila traversata de rivali pentru a-i devansa pe cei de la Wolsburg, urcati acolo dupa ce ieri au castigat 3-1 la Hamburg. Tinanad cont de imprejurari este de asteptat sa-si atinga obiectivul printr-o victorie fara drept de apel, pentru a evita un final cu emotii, avand inca resurse ofensive performante amintind aici doar perchea Kiessling - Son ce vor fi in prima linie inca din start.

Predictie2 (AH -1)@2.24  Pinnacle  8/10

Scor:  1-4...  (9.92)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu