duminică, 5 februarie 2012

Kaiserslautern – FC Köln


Duminica 5 februarie, FC Kaiserslautern va fi gazda meciului cu FC Köln din cadrul etapei a 20-a a Bundesligii.
In ultima etapa disputata in Bundesliga, FC Kaiserslautern a realizat o remiza (2-2) impotriva celor de la FC Augsburg. In ultimele 5 meciuri ale campionatului german, echipa antrenata de Marco Kurz nu a castigat nici un meci, realizand doar remize. Pe tabloul Bundesligii, Kaiserslautern se afla acum pe pozitia a 16-a (penultima), cu un avantaj de doar doua puncte asupra ultimei clasate. Din acest motiv, echipa lui Kurz are nevoie neaparat de o victorie in acest meci. Kaiserslautern a parasit si Cupa DFB, fiind eliminata cu scorul de 1-3 de catre Hertha Berlin.

FC Köln, in schimb, a fost invinsa in ultimul meci disputat in Bundesliga de catre Schalke 04 cu scorul de 1-4. Din ultimele 5 meciuri din Bundesliga, echipa antrenata de Stale Solbakken a castigat unul singur, acela impotriva celor de la SC Freiburg. Pe langa meciul cu Schalke, FC Köln a pierdut in acest an si meciul cu VfL Wolfsburg.

In schimb, elevii lui Solbakken au reusit sa obtina o remiza in meciul cu Mainz 05.
Pe tablou, FC Köln este clasata pe pozitia a 14-a, cu un avantaj de doar 3 puncte asupra adversarilor de la Kaiserslautern. La fel ca si Kaiserslautern, si cei de la FC Köln au nevoie disperata de o victorie in acest meci. Si „Berbecii” au parasit Cupa DFB, fiind eliminati de Hoffenheim.

Prima confruntare din acest sezon dintre Kaiserslautern si FC Köln s-a terminat cu scorul de 1:1. Atacantul celor de la Köln, Podolsky este accidentat si nu va putea disputa acest meci.

Meciul se va desfasura pe stadionul Fritz Walter Stadion si va fi arbitrat de catre Wolfgang Stark.
Victorii Kaiserslautern: 35
Victorii FC Köln: 24
Remize: 22


Predictie: X @ 3.50 la bet365
In cadrul acestui eveniment sportiv, puteti pune si pariuri live.

3 comentarii: