vineri, 30 decembrie 2011

Manchester United – Blackburn Rovers


Pe 31 decembrie se va juca etapa cu numarul 19 din cadrul campionatului englez. Prima confruntare a etapei este aceea dintre Manchester United si Blackburn.

Maine la ora 14:45, pe Old Trafford vor sosi cei de la Blackburn, pentru o confruntare care e greu de crezut ca va cadorisi puncte oaspetilor. Dealtfel, Manchester United se afla acum pe prima pozitie a clasamentului, si are acelasi numar de puncte ca verisorii de la City, in timp ce Blackburn nu reuseste sa se indeparteze de ultimul loc al clasamentului.

Echipa antrenata de Ferguson a obtinut rezultate sportive impresionante in ultimele 5 meciuri: 5 victorii consecutive, 17 goluri marcate si doar unul primit. Si Berbatov a demonstrat ca si-a revenit, realizand o tripla in ultimul meci impotriva lui Wigan.

In cadrul ultimei etape, Blackburn a reusit sa obtina un punct impotrant pe terenul celor de la Liverpool, dar mi se pare improbabil ca ei sa reuseasca acelasi lucru pe Old Trafford.

Ferguson va trebui sa se descurce fara Evans, care a suferit o accidentare in ultimul meci si va sta cu siguranta vreo 10 zile. In rest, toti sunt gata sa intre pe teren si sa cucereasca 3 puncte si chiar sa o depaseasca pe Manchester City in clasament.


Predictie: No Gol @ 1,65 Bet365

2 comentarii: