joi, 29 decembrie 2011

Liverpool – Newcastle


Aceasta confruntare din cadrul celei de-a 19-a etape din Premier League va fi cu siguranta una interesanta.

Liverpool si-a dezamagit inca o data suporterii, realizand doar o remiza pe Anfield in meciul cu ultima clasata, Blackburn. Acum, echipa antrenata de Kenneth Dalglish se afla la 3 puncte de zona Ligii Campionilor. In acest meci va juca si capitanul Steven Gerrard care si-a revenit din urma unei accidentari. In atac, Dalglish il va putea trimite pe teren pe Luis Suarez, care asteapta inca sa stie daca va fi suspendat sau nu. Pe teren propriu Liverpool trebuie sa isi revina pentru ca, in ciuda faptului ca este neinvinsa, a obtinut doar 3 victorii, realizand 6 remize.
In urma victoriei cu scorul de 2-0 asupra celor de la Bolton, Newcastle a intrerupt o serie de rezultate negative. Multumita golurilor lui Demba Ba, echipa lui Pardew se afla acum la 4 puncte in urma celor de la Chelsea, care ocupa ultima pozitie valabila pentru calificare in Liga Campionilor.

In meciul cu Liverpool, nu va juca fundasul Steven Taylor, din cauza unei accidentari. In deplasare, Newcastle a pierdut doar doua meciuri, reusind sa obtina o remiza importanta pe Old Trafford impotriva celor de la Manchester United.
Am incredere in apararea celor de la Liverpool care, impreuna cu aceea a echipei lui Ferguson, este cea mai buna din Premier League (14 goluri incasate in 18 meciuri).

Anul trecut, acest duel s-a incheiat cu scorul de 3-0 pentru Liverpool. Newcastle nu castiga pe terenul „rosilor” din 1994.

Predictie: Under 2,5 goluri @ 1,90 Bet365

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu