miercuri, 16 iulie 2014

Stromsgodset vs Steaua


Dupa ce au ratat testul cu SuperCupa pe care au cedat-o la penalty astristilor giurgiuveni, stelistii intrati in epoca post-Reghekapf cu Costel Galca pe banca tehnica si cu ceva minusuri la lot, debuteaza in Europa avandu-i ca adversari pe norvegienii Stromsgodset pe care-i vor intalni astazi la Drammen pe Marienlyst Stadion. Fata de SuperCupa insa cand au avut absente importante atat in defensiva de unde a lipsit Gardos, la inchidere suspendatul Sanmartean iar in fata Adi Popa.

Acum doar Gaman nerecuperat n-a facut deplasarea lasand locul lui Varela ca si-n partida anterioara dar Sanmartean trece langa Paraschiv in avanposturile apararii iar Adi Popa in linie cu Stanciu si Tanase in sprijinul lui Chipciu ce vor aprea probabil in formula de start. La norvegieni ceva probleme in aparare cu o absenta de subliniat Vilsvik iar in atac Sorum astfel ca in frontul ofensiv vor aprea Storflor, Fossum, Kastrati si veteranul Kovacs care la 36 de ani este golgheterul gruparii cu 7 reusite.
Stromsgodset sunt vicecampionii momentului intr-un campionat in plina desfasurare pe care l-au reluat dupa pauza cu 2 victorii consecutive si ar fi de asteptat sa incerce sa-si materializeze atuurile de gazde obtinand un avans care sa le ofere un suport pentru retur oferind insa rivalilor oportunitati de care acestia pot profita pe contre, situatie in care golurile nu vor lipsi ducand scorul macar la limita clasica de over.

PredictieOver 2.5@2.08  Pinnacle  8/10

Scor:  0-1  (8)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu