miercuri, 23 iulie 2014

St Patrick's vs Legia Varsovia


In returul preliminariilor Champions League pe Tallaght Stadium din Dublin localnicii St Patrick's vor juca revansa cu cei de la legia varsovia dupa ce in tur scorul a ramas egal 1-1, irlandezii scapand victoria printre degete datorita dolului egalizator venit in prelungiri. Pornind tocmai de la acest aspect al prestatiei polonezilor care dupa un sezon in care au dominat Ekstraklasa poloneza castigand titlul cu 10 puncte avand fata de urmaritoare si stabilind recordurile ligii atat la eficienta ofensiva cu 60 de reusite in 30 de etape dar si la eficacitate defensiva cu 30 de goluri la primire, au inceput noua editie in picaj pierzand Supercupa 2-3 cu Zawisza Bydgoszcz, startul in campionat 0-1 cu Belchatow si debutul in Europa cu remiza obtinuta in extremis pe Pepsi Arena din Varsovia.

Surprinzator este ca toate astea s-au intamplat cu aceeasi formatie si cu acelasi antrenor ce terminau triumfal editia trecuta ba chiar si cu un plus ofensiv prin venirea atacantalui Piech de la Zaglebie Lubin integrat in nucelul ofensiv alcatuit din "veteranii" Radovic, Dvalishvili, Grzelczak, Kucharczyk sau Helio Pinto. In tabara adversa o evolutie constant buna per total dar cu exceptiile de rigoare cu ultima infrangere 2-1 la Shamrock Rovers ce-i mentine deocamdata in zona limitrofa podiumului de premiere fata de care au acum un handicap de 3 puncte.
Comparativ ca nivel competitiv al celor 2 competitii interne polonezii ar fi in avantaj si probabil ca ghinionul, daca asta i-a impiedicat pana acum sa se desfasoare la adevarata valoare, nu pooate sa tina la infinit si "obligati" sa inscrie pentru a ramane in "cartile" calificarii probabil ca vor avea o altfel de prestatie decat pana acum, avand toate atuurile de partea lor. Cum "sfintii" ar fi de asteptat sa-si apere reduta cu multa determinare, cel mai probabil, ca duelul se va incinge si golurile nu vor fi o raritate.

PredictieOver 2.5@2.10  Expekt  8/10

Scor:  0-5  (8.80)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu