luni, 28 iulie 2014

Dinamo vs Otelul


Ultma confruntare din prima liga autohtona se va disputa in "groapa" din Stefan cel Mare unde "cainii rosii" vor primi replica otelarilor galateni. Ambele rivale si-au facut debutul competitional in aceasta editie in nou aparuta Cupa a Ligii unde s-au calificat in sferturile de finala ale competitiei, dinamovistii dupa un recomfortant 3-1 la Concordia in timp ce galatenii au obtinut victoria la penalty cu Ceahlaul.

Antrenorul gazdelor Flavius Stoican il are la dispozitie si pe mijlocasul Matei recuperat dupa amicalele sustinute peste Canalul Manecii dar cel mai probabil va aparea in rezerva iar in formula de start in frontul ofensiv vor incepe Rotariu, Barboianu, Lazar si Bilinski, ultimii doi spargand deja gheata in meciul cu Concordia. La carma Otelului se afla din acest sezon germanul Michael Weiss care mai asteapta inca sa-si rotunjeasca lotul cu ultimii aparuti inca in probe si porneste astazi fara fundasul Popescu si mijlocasul Ilie in timp ce atacantul Tudorie e plecat in teste la Monchengladbach astfel ca vor porni in atac cu Onwuachi (Iraklis), Avdic (Waldorf Mannheim), Cristea (Farul) si Zaharia.
Dupa victoria din Cupa Ligii "cainii" sunt motivati extrem sa aiba un debut concludent si-n campionat pentru nu pierde contactul cu zona performanta in care si-au anuntat intentia sa termine in aceasta editie, astfel ca ma astept sa puna presiune ofensiva pentru a inscrie dar oferind adversarilor oportunitati sa le stavileasca entuziasmul pe contre, mai ales ca la retrogradare sunt acum 6 pozitii, astfel ca cel mai probabil golurile nu vor lipsi din meniu.

PredictieOver 2.5@2.20  Ladbrokes  8/10

Scor:  4-0  (9.60)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu