duminică, 15 iunie 2014

Coasta de Fildes vs Japonia


Al doilea duel din Grupa C, dupa ce Columbia si-a consolidat statul de favorita impotriva Greciei, opune in aceasta noapte pe Itaipava Arena Pernambuco din Recife reprezentativele Coasta de Fildes vs Japonia. Doua rivale ce se intalnesc in premiera la acest nivel dar fiecare cu ceva interventii prin turneele finale mondiale, "samuraii" la a 5-a recidiva dupa ce au reusit sa iasa in optimi in 2002 si in 2010 in timp ce "elefantii" sunt la a 3-a reusita consecutiva, dara fara sa depaseasca faza grupelor.

In primul rand as avea un aspect de subliniat legat de loturi care, mai ales in cazul africanilor in special sunt pline de "vedete" ce se rup in figuri prin campionatele supersonice ale Europei si cand se intalnesc gramada joaca un fel de ţurca precum au reusit camerunezii si cel mai recent uruguaienii sa demonstreze. Deci nu ma mai adancesc foarte tare in astfel de detalii nefiind, in unele cazuri, decat pierdere de timp.
Important pentru cele doua adversare ar fi ca deja columbienii au demonstrat ca sunt nu doar favoritii hartiei si cum impotriva lor ar fi mai dificil sa culeaga punctele necesare, meciul de azi devine o sursa mai la indemana in situatia cand chiar viseaza la o eventuala calificare si başca ce-or mai face cu grecii, ce prin infrangerea suferita au demonstrat lumii intregi in ce hal a adus Piturca nationala Romaniei.
Asa o scurta trecere in revista a ultimelor scoruri reusite de cele 2 in ultima perioada arata ca sunt capabile sa inscrie si mai ales japonezii, sa si castige dar cam in egala masura, ca nu sunt chiar inexpugnabile in aparare. Tinanad cont ca ar trebui sa cam traga la victorie in conditiile amintite, ar fi de asteptat cel putin in opinia mea ca golurile sa nu lipseasca si scorul sa fie unul mai de doamne-ajuta ca "volum".

PredictieOver 2.5@2.05  Bet365  8/10 

Scor:  2-1  (8.40)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu