duminică, 18 mai 2014

Pachuca vs Leon


Ultima runda a Clausurii mexicane va avea loc pe Estadio Miguel Hidalgo opunand locanicilor Pachuca pe cei de la Club Leon. Doua echipe performante mai ales in deplasare asa cum o demonstreaza chiar rezulatul inregistrat in tur cand Pachuca au castigat cu 3-2 dar si-n traseul parcus de ambele formatii in fazele anterioare finalei cand iau devansat in sferturi pe cei de la Pumas dupa 1-1 acasa castigand cu 4-2 in deplasare iar in semifinale cu Santos Laguna dupa 2-0 pe propria arena au "reusit" sa piarda cu un norocos 4-2. Oaspetii si ei dupa acelasi scenariu s-au calificat in sferturi in detrimentul celor de la Cruz Azul dupa 1-1/2-2 trecand in semifinale prin dubla victorie 1-0/0-1 de cei de la Toluca.

Ultima confruntare a sezonului gaseste cele doua adversare fara probleme de subliniat la lot avand sansa sa-si expuna formulele de echipa cele mai performante din care la gazde nu vor lipsi Damm, Lozano, Cerreno si golgheterul Valencia cu 22 de goluri din care 2 in tur versus Pena ce a deschis "recitalul" data trecuta in front cu Castaneda, Sabah si cel mai prolific realizator al gruparii, Boselli cu 20 de reusite la activ.
Tinanad cont de antecendente si de handicapul pe care oaspetii sunt "obligati" sa-l anuleze pentru a mai spera, cel mai probabil ca vor avea initiativa ofensiva riscand insa sa le ofere rivalilor oportunitati pe contraatac de care e putin probabil sa nu reauseaca sa profite astfel ca scorul va capata contur pana la final, sper eu cu peste 3 reusite pentru a-mi confirma sperantele fata de overul pariat.

PredictieOver 3@2.36  Pinnacale  8/10

Scor:  0-1  (8)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu