vineri, 16 mai 2014

Kristiansund vs Ranheim


Astazi in etapa a 8-a din liga secunda norvegiana Kristiansund vor primi pe arena ce le poarta numele pe cei de la Ranheim. Perspective imediate inegale in cazul celor 2 rivale dar la fel de motivate, pentru gazde ajunse de pe locul 7 la un punct de playoff in timp ce oaspetii de pe locul 11 mai au doar un punct peste limita retrogradarii.
Kristiansund, dupa o ratare in startul actualei editii 3-0 la Alta, au revenit rapid pe un trand ascendent depasind urmatoarele 5 etape fara infrangere dar au finalizat seria pozitiva cu o sincopa 2-1 la Baerum. Ranheim au inceput sub asteptari cu o singura remiza 1-1 cu Bryne ca maxim in primele 4 etape dar au revenit mai recent cu 3 partide fara infrangere incheiate cu victorie 4-1 la Fredrikstad.

Motivatii stringente ale ambelor adversare de a continua ascensiunea, ambele parcurgand perioade constant bune de evolutie, cu o exceptie ce intareste regula in cazul gazdelor, ce induc catre un duel fara menajamente pentru obtinerea punctelor puse in joc fiind de asteptat ca golurile sa nu lipseasac din meniu si scorul sa prinda volum pana la final, mai ales ca nu exista pierderi de subliniat in cele 2 garnituri ce au reusit performantele recente cu 8 si respectiv 7 goluri inscrise in ultimile 3 aparitii in campionat.

PredictieOver 3@2.58  Pinnacle  8/10

Scor:  0-3  (void)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu