duminică, 26 februarie 2012

Norwich City – Manchester United


Dupa ce a fost aproape de a pierde calificarea in optimile Europa League, Manchester United se va deplasa la Norwich City pentru a relua cursa la titlul Premier League.
Echipa antrenata de Paul Lambert a intrecut toate asteptarile, iar acum se afla la cateva victorii de cele 40 de puncte care inseamna de obicei salvarea de la retrogradare. Norwich City se afla la doar patru puncte in urma lui Liverpool si s-ar putea sa se mai apropie in clasament de primele patru echipe care se lupta pentru locuri in competitiile europene.

Norwich City s-ar putea sa poata conta din nou pe Naughton si Whitbread, in timp ce Ayala, Howson, Rudd si Tierney vor fi indisponibili pana luna viitoare. Totusi, inca nu este sigur ca cei doi vor juca, deoarece apararea "Canarilor" nu a conces goluri in ultimele doua meciuri acasa pentru prima oara in acest sezon, iar antrenorul va incerca sa repete aceste prestatii.

In schimb, apararea celor de la United este cea mai buna din campionat, in timp ce atacul este al doilea cel mai bun. Ferguson va spera sa-l recupereze pe Rooney, in timp ce Valencia nu va juca din cauza unei probleme la tendonul de la genunchi. Intoarcerea lui Tom Cleverley a fost promitatoare dar acesta va sta din nou pe banca din cauza unei alte accidentari, si s-ar putea chiar sa piarda meciul nationalei engleze cu Olanda de miercurea viitoare.

In meciul din tur, "Diavolii Rosii” au castigat cu 2-0, in timp ce in total, ei au castigat 27 de confruntari cu Norwich City. In schimb, "Canarii" au castigat de 9 ori in timp ce remizele au fost 10.
Predictie: rezultat final 2 @ 1.50 la bet365
In cadrul acestui eveniment puteti pune si pariuri live pe bet365.

2 comentarii: