marți, 28 februarie 2012

Messi - Ronaldo


Cele doua vedete se dueleaza gol dupa gol pentru titlul celui mai bun marcator al Ligii spaniole.

Duelul dintre Cristiano Ronaldo si Lionel Messi este mai presus de goluri. Cele doua vedete se intrec nu doar conducand echipele lor gol dupa gol, dar si marcand goluri spectaculoase.

Duminica trecuta, duelul dintre cei doi a coborat din nou pe gazoanele spaniole. Ronaldo a obtinut o victorie pentru echipa sa multumita unui gol splendid cu calcaiul, trimitand mingea in coltul portii. In urma acestui gest tehnic, Ronaldo a trecut pe prima pagina a tuturor ziarelor online.

Messi nu a putut desigur sa-i lase toata lumina reflectoarelor lui Ronaldo si, asadar, in meciul de pe Calderòn impotriva celor de la Atletic Madrid, a realizat o parabola dintr-o lovitura din afara careului care i-a permis echipei blaugrana sa duca acasa cele 3 puncte ale confruntarii.

Cei doi continua duelul si pentru titlul de cel mai bun marcator, Messi revenind in cursa saptamana trecuta, multumita celor patru goluri inscrise in meciul cu Valencia. Acum Ronaldo se afla la cota 29 de goluri, in schimb ce Balonul de Aur la cota 28. Intre cei doi exista o diferenta mare cu privire la penalty-urile inscrise, atacantul lui Real transformand 10, in timp ce atacantul Barcelonei, 2. In ceea ce priveste cotele, portughezul a ramas favorit, dar cota s-a ridicat la 1.66. Dupa golurile marcate saptamana trecuta, Messi a coborat la cota 2.10. Considerand si calitatea golurilor inscrise si nu doar numarul lor, acesta va fi un duel de nepierdut!

Pentru ultimele stiri fotbal, stiri tenis, rezultate meciuri, cote si pariuri sportive, vizitati bet365.com

Un comentariu: