joi, 22 decembrie 2011

Galatasaray - Manisaspor


Galatasaray si Manisaspor se vor intalni deseara la ora 21:30 pe Turk Telekom Arena Stadium in cadrul etapei cu numarul 17 al Superligii turcesti. Meciul va fi arbitrat de Ozgur Yankaya.
Galatasaray ocupa prima pozite in clasament cu 34 de puncte, in timp ce Manisaspor ocupa pozitia numarul 8 cu 24 de puncte. Echipa lui Fatih Terim vrea sa isi pastreze prima pozitie, obiectivul lor in acest meci fiind deci, cucerirea unei victorii.
Galatasaray este in forma foarte buna iar dupa ce a invins-o pe Trabzon, a obtinut o victorie si in deplasare, impotriva lui Ordu. Aceasta din urma a fost cea de a cincea victorie consecutiva, in timp ce echipa nu pierde un meci de 8 saptamani. Fatih Terim va trebui sa se descurce fara fundasul Semih Kaya, care ar putea fi inlocuit de Servet Cetin. Sabri Sarioglu si Yekta Kurtulus sunt inca accidentati.

Pe de alta parte, Manisaspor a pierdut ultimul meci pe terenul propriu impotriva celor de la Genclerbirligi. In urma acestui rezultat, au ajuns la a patra saptamana consecutiva fara sa fi obtinut nici o victorie. In ultimele patru meciuri jucate in deplasare, echipa a realizat patru remize, dar in schimb, este neinvinsa pe teren propriu de 7 partide. Antrenorul Kemal Ozdes va trebui sa se descurce fara Omer Aysan Baris si Ferhat Cokmul. De data aceasta, Yigit Incedemir va intra pe gazon de la inceput, dupa ce a fost rezerva in ultimul meci.

Rezultate meciuri:
Galatasaray: 6 victorii
Manisaspor: 1 victorie
Remize: 3

Pronostic:
In ciuda faptului ca Galatasaray este in forma, va fi o confruntare dificila pentru Lei. Manisaspor este o adversara dificila. Pronosticul meu este Over 2,5 goluri.

2 comentarii: