miercuri, 21 decembrie 2011

Atalanta - Cesena


Miercuri seara, Atalanta va juca impotriva Cesenei in cadrul etapei cu numarul 1 din Serie A. Gazdele vor vrea sa castige dupa o serie de 5 remize consecutive (din care ultima impotriva Fiorentinei) in timp ce bianconerii vor sa se indeparteze de zona retrogradarii.
Atalanta este intr-un moment delicat din punctul de vedere psihologic, considerand arestul fostului capitan al echipei, Cristiano Doni, implicat in scandalul de pariuri sportive. Dupa arestul lui Doni si evolutia anchetei pariurilor sportive, multi suporteri a Atalantei cred ca echipa lor va putea primi o noua penalizare, poate chiar mai severa decar aceea primita la inceputul campionatului. Acum va trebui ca jucatorii sa se comporte ca niste profesionisti si sa se concentreze doar la meciul cu Cesena. Echipa poate profita pentru a obtine niste puncte avand in vedere ca meciurile urmatoare, acele cu Milan, Lazio si Juventus vor fi mult mai grele. Sambata trecuta, Atalanta a realizat o remiza pe stadionul Franchi impotriva Fiorentinei (2-2), facand cadou adversarilor doua puncte.

Cesena vine de la o infrangere amara impotriva Inter-ului (0-1), in ciuda faptului ca elevii lui Arrigoni au fost adversari pe masura echipei lui Ranieri. Bianconerii in schimb, au reusit sa profite de o greseala a adversarilor pentru a inscrie golul decisiv. La sfarsitul partidei, Cesena a avut sansa sa egaleze dar Julio Cesar a respins sutul lui Ghezzal. Astfel, Cesena se afla in zona retrogradarii dar as putea sa iasa in cazul unei victorii.

Atalanta a castigat sase din cele noua meciuri jucate cu Cesena, obtinand si trei remize.

Este o situatie destul de dificila pentru Atalanta si suporterii sai, dar ar trebui ca jucatorii sa reactioneze incercand sa uite de stirile negative din ultimele zile.
Predictie: 1 (rezultat final)

3 comentarii: