duminică, 8 iunie 2014

KuPS vs Mariehamn


Etapa a 11-a din Veikkausliiga a programat pe Savon Sanomat Areena din Kuopio duelul KuPS vs Mariehamn. Doua rivale ce n-au mai reusit sa-si mentina si-n acest sezon, cel putin pana acum, nivelul valoric atins in editia trecuta cand au terminat in prima jumatate a ierarhiei cu oaspetii in prim plan dupa ce 2 ani la rand au "cochetat" cu Europa League dar au ratat de fiecare data situandu-se primii sub limita performantei. Acum dupa evolutii contrare ca tendinte s-au instalat si sub linia mediana a clasamentului cu gazdele iesind din deriva in care au pornit reusind in ultimile 5 etape toate cele 3 victorii din cartea de vizita actuala ce i-au scos din subsolul retrogradant in care esuasera urcandu-i pe locul 10 la 5 puncte de "pericolul letal" in timp ce oaspetii s-au oprit la 2 puncte mai sus pe locul 7 dar alunecand dinspre polul opus dupa ce au intrat intr-o "depresie" in aceeasi perioada in care remiza a fost maximum de performanta dupa un parcurs in care victoriile erau la ordinea zilei.

Ajunse momentan pe pozitii de echilibru vor incerca, primii sa continue ascendenta pe revirimentul de forma iar ceilalti sa iasa din perioada de "letargie" ce le-a stopat parcursul triumfal de pana mai ieri in situatia cand in arena isi vor putea apara sansele cu efectivele "la zi", KuPS avandu-i in principal cu sarcini ofensive pe Ilo, Catovic, Chibuike si Purje, ultimii 2 principalii artizani ai victoriei din etapa trecuta 3-0 la TPS iar oaspetii pregatiti cu Forsell, Assis si Solignac sa repete macar performanta obtinuta in ultima deplasare 2-2 la Honka.
Un duel pe care traditia ni-l prezinta unul nu foarte amical prin prisma scorurilor inregistrate, doar la ultimile 2 ciocniri inscriindu-se nu mai putin de 11 goluri. Nu e obligatoriu ca si astazi tabela de marcaj sa geama sub povara dar, vis-a-vis de imprejurari, e dificil de crezut ca spectatorii se vor plictisi in tribune.

PredictieOver 3@2.69  Pinnacle  8/10

Scor:  4-0  (13.52)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu