luni, 2 iunie 2014

Hacken vs Goteborg


Nya Gamla Ullevi din Goteborg, arena pe care o impart frateste concitadinele Hacken si IFK, va deveni campul de lupta dintre ele in cadrul etapei a 12-a din Allsvenskan. Un derby local ce nu tine seama, ca in majoritatea cazurilor de acest fel, de pozitionarea celor 2 rivale la momentul dat sau de trendurile recente de evolutie ca repere de apreciere dar in cazul de fata va fi cu atat mai dificil cand ambele se afla in prima jumatate a clasamentului pe locurile 4 si respectiv 6 despartite de 2 puncte si cu aceleasi motivatii stringente sa urce in zona performanta.

Pretentii sustinute de prestatiile recente cu serii pozitive in ambele cazuri cu gazdele cu o singura infrangere ca exceptie in 8 etape dar cu victorii majoritare fata de oaspeti neinvinsi de 9 partide dar care au excelat in remize. Un aspect ce poate fi explicat chiar prin faptul ca primii au demonstrat cea mai mare eficacitate a frontului ofensiv cu un record momentan al ligii de 24 de reusite in timp ce oaspetii impreuna cu liderii Malmo s-au dovedit cei mai elaborati in defensiva cu 9 "ratari'.
Echilibrul intre cele 2 forte sub acest aspect este insa astazi afectat in avantajul gazdelor de absenta suspendatilor Waehler, veteranul norvegian de 38 de ani coordonatorul apararii oaspetilor si a mijlocasului defensiv Svensson astfel ca vor incerca pe contre sa suplineasca "handicapul". Un duel cu accente de rivalitate agravate de orgolii ce vor transforma confruntarea intr-o lupta fara menajamente pentru punctele puse in joc din care este putin probabil ca golurile sa lipseasca, optiune sustinuta si de traditie cu scoruri ce depasesc in majoritate limita clasica de over.

PredictieOver 3@2.58  Pinnacle  8/10 

Scor:  1-1  (8)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu