duminică, 18 mai 2014

Valladolid vs Granada


Ultima etapa din Primera spaniola gaseste subsolul retrogradant in fierbere caci in afara de Betis ce inchid clasamentul fiind deja retrogradati, mai sunt alte 5 echipe carora ultimul meci le poate aduce salvarea sau dimpotriva retrogradarea in extremis. Singurele meciuri directe cu adversare din zona de conflict le au Osasuna cu cei de la Betis in situatia cand gazdele sunt deja cazute dar se pot salva cu o victorie ce pare la indemana impotriva unor rivali deja retrogradati dar care nu s-au aratat dispusi la concesii, neacordand etapa trecuta "gratierea" vecinilor Valladolid nici chiar in situatia cand au condus in 3 randuri si au fost invinsi 4-3 cu un gol inscris in prelungiri, deci sarcina dificila pentru Osasuna cu "turbatii" Betis, daca bineinteles ca-si vor apara "onoarea" cu aceeasi fervoare iar alt meci de foc, care inseamna "a fi sau a nu mai fi" in liga din sezonul viitor este cel ce se va disputa pe Estadio Municipal Jose Zorrilla intre localnicii Valladolid si cei de la Granda.

Diferenta intre gazde ce se afla sub linie si oaspeti aflati peste linie este de 2 puncte, ori victoria primilor le-ar acorda salvarea indiferent de ce fac cei de la Osasuna ce au golaveraj inferior. Ambele pleaca cu cate un suspendat, fundasul Vallente de la Valladolid si omologul sau de la Granada Murillo, punandu-i pe picior de echilibru si la "pierderi". S-a vazut cat se poate de elocvent ca defensiva reprezinta "calcaiul lui Ahile" in ambele tabere, gazdele cu 4 goluri primite etapa trecuta desi luptau pentru supravietuire iar oaspetii si ei sub presiunea salvarii au pierdut ultimile 2 partide acasa cu 3-0 si 2-0, ultima infrangere chiar de la "colegii de suferinta" Almeria pe care "aproape' ca i-au salvat.
Valladolid au doar sansa victoriei pentru care vor face cel mai probabil tot ce le sta in putinta s-o obtina si chiar daca Granda sunt asigurati si de o remiza nu cred ca se vor rezuma doar la a trage cu dintii de ea, caci un gol venit chiar si-n prelungiri ii trimite in liga secunda si dupa cate am vazut nici n-ar fi mari specialisti la strategii defensive, cel putin din ultimile rezulatae. Oricum un gol primit indiferent cand ii obliga sa iasa la joc si cum nu cred ca gazdele o vor lalai pana in ultimile 5 minute incercand sa inscrie pe final, probabil ca un over este mult mai posibil decat cobesc agentiile prin cotele afisate.

PredictieOver 2.5@2.05  Bet365  8/10

Scor:  0-1  (8)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu