sâmbătă, 3 mai 2014

Bolton vs Birmingham


Ultima etapa a Championship a ptogramat pe Reebok Stadium duelul Bolton vs Birmingham. Daca gazdele de pe locul 14 nu mai au decat motivatii vis-a-vis de palmares, oaspetii in schimb au ajuns in ceasul al 12-lea, momentan retrogradati avand un punct handicap pana la primul loc salvator. Daca nu mai au ce pierde in schimb pot castiga salvarea dar plecand de la premiza ca vor invinge astazi iar asta coroborat cu infrangerea uneia dintre primele 3 echipe ce-i devanseaza peste limita de avarie respectiv Doncaster, Millwall sau Blackpool.

Nici traditia mai recenta dar nici evolutia din ultima perioada, dupa 5 infrangeri consecutive, nu prea le dau apa la moara pentru o eventuala izbanda. Singura "proba" ca au mai reusit sunt ultimile 4 victorii, toate obtinute in deplasare la adversari directi cu care s-au luptat si se mai lupta inca pentru evitarea retrogradarii. Gazdele nu s-au aratat dispuse sa faca concesii incasand o singura infrangere 0-1 cu liderii Leicester intr-o mai lunga perioada de invincibilitate iar echipa de start este alcatuita la nivel maxim de talent avand in frontul ofensiv pe toti cei care conteaza Moritz, Danns, Jutkiewicz si Beckford.
Si Bolton si-au scos in fata "artileria grea" Burke, Novak, Macheda, Zigic si obligati de imprejurari vor da navala peste reduta inamica. Dificil de spus daca vor castiga dar in mod cert vor incerca orice le va sta in putinta devenind vulnerabili insa pe contraatac si oferind oportunitati adversarilor pe care e putin probabil sa le rateze la infinit. Propun un meci cu goluri.

PredictieOver 3@2.09  Pinnacle  8/10

Scor:  2-2  (8.72)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu