miercuri, 23 aprilie 2014

V. Hanescu vs G. Simon

Hanescu... Mai Napoleoane, cum se zice in franceza "Sunt un ratat"?

Astazi in runda a 2-a a turneului de la Bucuresti (zgura - € 426,605) se vor intrece romanul in varsta de 32 de ani Victor Hanescu (81 ATP) si francezul de 29 de ani Gilles Simon (28 ATP).
Doi rivali a caror diferenta de valoare "statistica" nu este sublinita doar de pozitionarea ierarhica ci chiar de evolutia anterioara la BRD Nastase & Tiriac Trophy unde romanul a patruns o sigura data in finala in 2007 avandu-l adversar chiar pe francez in timp ce acesta a mai castigat 2 editii cu ultima reusita in 2012. Si totusi ar fi sanse de revansa pentru roman tinand cont de prestatiile francezului din ultima vreme invins la prima aparitie in turneele recente de adversari pe care-i devanseaza in ierarhie cu ultima ratare in prima runda la Monte Carlo unde a fost eliminat in 3 seturi de rusul Teimuraz Gabashvili (55 ATP).

Nici romanul n-a avut un trend de mare campion dar a reusit la Casablanca in runda a 2-a o victorie de moral cu sud-africanul Kevin Anderson (19 ATP) cedand in sferturi argentinianului Federico Delbonis (44 ATP) cel care-l invinsese in runda precedenta si pe francez, iar acasa a debutat cu succes in 2 seturi impotriva israelianului Dudi Sela (81 ATP) in timp ce Simon ia astazi startul pe arena bucuresteana. O posibila victorie romaneasca dar cel mai probabil obtinuta dupa un meci echilibrat in care se vor consuma, in opinia mea, prin prisma imprejurarilor un minim de 23 de ghemuri.

PredictieOver 23 games@2.04  Pinnacle  8/10

Scor:  6-2 3-6...  (8.32)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu