joi, 24 aprilie 2014

Sevilla vs Valencia


Semifinale spaniole in Europa League ce vor opune astazi in prima runda pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan perechea Sevilla vs Valencia. Calificari spectaculoase ale ambelor rivale depasind in sferturi handicapurile din tur, gazdele un pic prea "agresive" 4-1 cu Porto dupa doar 1-0 acolo, iar oaspetii au reusit 3-0 egalnd situatia in timp regulamentar cu Basel si terminand cu 5-0 in prelungiri, cand au beneficiat si de 2 cartonase rosii oferite rivalilor.
Astazi insa vis-a-vis de prestatiile recente dar nu numai, andaluzii pornesc cu tente de avantaj dupa o evolutie constant buna de 9 victorii in campionat intrerupte accidental de o sincopa 1-0 la Celta Vigo in timp ce "liliecii" au mai avut si momente de deriva, chiar si acasa 1-3 cu Getfe. Gazdele se prezinta avand absent din aparare pe suspendatul Koke dar in rest o formula de echipa din care nu lipsesc cei 3 jucatori "indispensabili" in asemenea momente Rakitic, Gameiro si Bacca. Oaspetii si ei cu minusuri in defensiva lipsind titularul dintre buturi Alves si fundasul Costa in rest avand toti jucatorii care conteaza, acum pe contraatac Vargas, Jonas si Alccer.

Un meci relativ echilibrat in primul rand de orgoliile din cele 2 tabere mai ales vis-a-vis de motivatiile calificante ale celor 2 rivale in finala competitiei europene dar continui sa cred ca gazdele detin acel plus de competitivitate vizibil in prestatiile paralele ale celor 2 adversare si impinsi de la spate de vulcanicele tribune partizane, vor reusi sa faca diferenta, poate chiar cu un scor mai confortabil.

Predictie1 (AH -1)@2.21  Pinnacle  8/10

sCOR:  2-0  (9.68)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu