miercuri, 23 aprilie 2014

Seoul vs Beijing Guoan


Astazi continua meciurile ultimei etape din grupele de calificare ale Ligii Campionilor Asiei, primele 2 clasate in cele 8 grupe calificandu-se in 16-zecimile competitiei. Daca in cateva dintre ele ultima etapa n-a mai fost decat una de circumstanta nemaiputand schimba ierarhia calificanta iata ca sunt si situatii in care ultima sansa se joaca la final oferind perspective tuturor componentelor grupei, o situatie intalnita in Grupa F in care lideri sunt coreenii Seoul cu 8 puncte urmati de la 2 puncte de restul competitoarelor, australienii Central Coast, chinezii Beijing Guoan si japonezii Sanfrecce Hiroshima despartiti de diferente la golaveraj.

Intr-unul dintre meciuri coreenii vor primi pe Seoul World Cup Stadium pe cei de la Beijing Guoan, gazdele avand 2 sanse din 3 de a promova dar si chinezii in caz de victorie pot rasturna ierarhia calificanta, o situatie intalnita ieri intr-o grupa "araba", de exemplu, unde outsiders de pe locurile 3 si 4 sunt in 16-zecimi in dauna primelor 2 clasate care au clacat exact ca "arabul" la mal.
Ar fi de asteptat ca ultima sansa a calificarii sa-i motiveze pe chinezi sa joace cu multa determinare apasand pedala ofensiva, dupa ce in tur au terminat egali 1-1, pentru a incerca sa inscrie avandu-l ca varf de lance pe nigerianul Utaka dar oferind adversarilor oportunitati sa-i descurajeze pe contraatac si ei cu un "stranier" in prim plan ofensiv, brazilianul Costa. O ciocnire din care, sub motivatiile calificante, sper ca golurile nu vor lipsi.

PredictieOver 2.5@2.03  Pinnacle  8/10

Scor:  2-1  (8.24

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu