vineri, 25 aprilie 2014

Drogheda vs Shamrock


Astazi in etapa a 10-a din prima liga iralndeza pe Hunky Dorys Park din Drogheda localnicii United se vor infrunta cu cei de la Shamrock Rovers. Gazdele au avut un debut aproape fara greseala in actuala editie dar dupa 6 partide de invincibiliate au urmat 3 infrangeri consecutive cu ultima 0-4 cu camionii en-titre St Patrick's, ajungand la 6 puncte de podium pe locul 5 in timp ce oaspetii au reusit sa revina dupa 2 infrangeri la presatiile performante cu care au debutat in actuala editie reusind sa castige 2-1 cu Bray Wanderers dupa ce reusiera remiza 2-2 la vicecamionii Dundalk, devansandu-si astfel rivalii de azi cu 5 puncte de pe pozitia a 4-a de unde vad Europa League la doar 1 punct distanta.. .

Drogheda fara McCann si Foley indisponibili din zona centrala dar cu o linie de atac la capacitate maxima cu O'Neill, Walshe si O'Brien cu deja 7 reusite la activ vor incerca sa iasa din deriva revenind la victorie. Shamrock s-au deplasat fara fundasul O'Connor si varful Kelly nerecuperati inca in ciuda eforturilor facute in special pentru atacant, ramanad de serviciu in prima linie Finn, McCabe si Kilduff.
La gazde tensiunea e-n crestere dupa picajul din ultimile 3 etape si pornesc astazi cu o abordare accentuat ofensiva cu motivatia extrema de a stopa declinul dar oferindu-le adversarilor ocazii de a putea reactiona pe contraatac astfel ca ar fi de asteptat, in ciuda "rezervelor" induse de cotele afisate, ca scorul sa capete contur pana la final.

PredictieOver 2.5@2.15  Pinnacle  8/10

Scor:  2-3  (9.20)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu