marți, 31 ianuarie 2012

Everton – Manchester City



Marti, 31 ianuarie la ora 22:00, Everton FC va gazdui meciul cu „cetatenii” pe Goodison Park in cadrul etapei cu numarul 23 din Premier League. Everton a castigat aceasta confruntare cu Manchester City in ultimii doi ani dar va putea oare sa reusasca acest lucru pentru a treia oara consecutiva?
David Moyes a luat o gura de aer dupa ce echipa sa a invins-o pe Fulham sambata cu scorul de 2-1 in meciul din Cupa Angliei. De obicei Everton are nevoie de un catalizator pentru a obtine o serie de rezultate pozitive consecutive, iar o victorie impotriva „cetatenilor” ar putea fi chiar ceea de ce are nevoie pentru a incepe parcursul spre prima jumatate a clasamentului. Cei de la Everton trebuie sa fie in forma lor cea mai buna pentru a fi la inaltimea elevilor lui Mancini, dar absenta unor jucatori precum Jagielka, Distin, Osman, Hibbert ar putea sa le creeze dificultati.
City a fost eliminata miercurea trecuta din Cupa Carling de catre Liverpool. Fiind eliminata si din Cupa Angliei si din Liga Campionilor, Roberto Mancini are acum un singur scop asupra caruia se va concentra, obtinerea titlului in Premier League. In acest moment, echipa lui Mancini este lidera clasamentului dar are un avantaj de doar 3 puncte, iar o greseala ar putea sa le puna in pericol serios dominatia in campionatul englez. City a castigat ultimele 3 meciuri disputate in liga si in ciuda suspendarii lui Mario Balotelli, are alti atacanti care pot face mari daune pe Goodison Park.
In ceea ce priveste victoriile in total, City (58) a castigat doar cu doua meciuri mai multe decat Everton (56). Totusi, ceea ce surprinde in acest sezon este forma extraordinara pe care o are echipa antrenata de Roberto Mancini.

Predictie: 2 @ 1.80 bet365

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu