sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Catania – Parma


Sambata 28 ianuarie incepand cu orele 19:00, va avea loc confruntarea dintre Catania si Parma, din cadrul etapei cu numarul 20 din Serie A.

Echipa antrenata de Vincenzo Montella vine de la infrangerea suferita contra Udinese-ului. In asteptarea meciului cu AS Roma, Montella vrea sa obtina 3 puncte ca sa o depaseasca chiar pe Parma in clasamentul campionatului italian.
Emilienii se vor deplasa la Catania dupa remiza realizata in derby-ul cu Bologna. Parma incearca sa obtina puncte pretioase pentru a se indeparta cat mai mult de zona retrogradarii, proces care a inceput cu sosirea lui Donadoni la pe banca clubului.

In ceea ce priveste formatia, Montella va trebui sa renunte la Legrottaglie si Almiron, ambii suspendati. Nu va fi convocat printre titulari nici Maxi Lopez, care asteapta comunicatul oficial al transferului sau la ACMilan. Se va intoarce in formatia titulara Lodi, care a ramas la inceput pe banca in meciul de duminica trecuta.

Roberto Donadoni trebuie sa se confrunte cu unele probleme de formatie legate de suspendarea lui Zaccardo e accidentarea lui Santacroce. In plus, nu se stie inca daca vor juca portarul Mirante si atacantul Pellè. Biabiany ar trebui sa se intoarca pe gazon din primul minut in locul lui Valdes. Dintre noii sositi, nu vor fi convocati Okaka si Ferrario, in timp ce brazilianul Jonathan ar putea gasi un loc pe banca de rezerve.

De cand a ajuns la Parma, Donadoni a obtinut 4 puncte in 2 meciuri. In ciuda faptului ca stadionul Massimino din Catania este unul dificil pentru toate echipele din Serie A, cred ca Parma va reusi sa obtina inca un rezultat pozitiv.

Predictie: 2 @ 3,60 la bet365

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu